Login/register
Hoofddorp
36 - 40 hours
70.000 - 80.000 EUR

Business Line Controller

Bedrijfsprofiel

This position requires Dutch speaking

De combinatie van jarenlange kennis en ervaring en een innovatieve HR-Tech mindset maakt HeadFirst Group zo bijzonder. De organisatie gelooft erin dat de kracht van technologie ruimte creëert voor écht persoonlijk contact. Juist dit maakt hen de nummer 1 HR-Tech dienstverlener van Nederland. Vanuit deze positie kan het bedrijf impact maken op de onderwerpen die zij als organisatie belangrijk vinden, bijvoorbeeld diversiteit & inclusie, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo zorgt de D&I taskforce ervoor dat alle collega's zichzelf kunnen zijn, houdt het energieneutrale hoofdkantoor de carbon footprint laag én is de HeadFirst Foundation opgezet om sociale initiatieven te bundelen.

Samen met een team van energieke en commercieel gedreven professionals ga je dagelijks bijdragen aan het succes van één van de snelst groeiende spelers in de markt van personele dienstverlening. Als Business Line Controller ben jij het eerste aanspreekpunt van de Managing Director van jouw business line. Jij bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van de financiële resultaten en het bespreken van deze resultaten. Hierbij draag jij zorg voor verbinding tussen operationele KPI's en de resultaten van de organisatie. Je signaleert verbeterpunten in het proces (Learn Everyday) en zoekt de samenwerking met collega's van andere afdelingen (Connecting People). Ook zet je de kwaliteit van de dienstverlening op de eerste plaats (Customer First). Jij streeft ernaar om iedere dag weer boven jezelf uit te stijgen. De afdeling is constant in ontwikkeling en jij groeit mee.

Job description

Het control team bestaat op dit moment uit meerdere financial & business line controllers. Het team wordt aangestuurd door een Head of Controlling en daarboven een CFO. Ter versterking van het team is de organisatie op zoek naar een enthousiaste en proactieve Business Line Controller die goed kan schakelen tussen de afdelingen. Je wordt verantwoordelijk voor interne controles en het opstellen van management informatie. Een A-Z control rol met een directe financiële component, maar belangrijker nog een business partner component. Jouw belangrijkste eindproducten zijn:

 • Periodieke rapportages, budgettering, jaarcijfers en P&L (Profit&Loss) rapportages;
 • Analyse van de financiële resultaten en rapportages in de juiste juridische entiteit (IFRS, Dutch GAAP);
 • Financieel assisteren bij het uitwerken van projecten en business cases;
 • Verzorgen van managementinformatie;
 • Deelname aan maandelijkse business reviews (MBR);
 • Eerste aanspreekpunt Managing Director van de business line;
 • Input geven op en/of verzorgen van onderdelen van de jaarrekening;
 • Opstellen van kosten/baten rapportages & onderzoeken en oplossen van financieel-administratieve vraagstukken.

Requirements

HeadFirst Group is op zoek naar een college die prestatiegericht werkt, het teamproces niet uit het oog verliest, heldere analyses maakt en in staat is om zelfstandig te opereren in een commerciële setting. Je bent consciëntieus nieuwsgierig, zelfstandig, en kan werken met strakke timelines.

Benefits

Wat kan je verwachten?

Een goede werkplek met ontwikkelmogelijkheden en een gebalanceerd voorwaarden pakket. Je kunt de volgende zaken verwachten:

 • Een basis salaris inclusief vakantiegeld in range 75-90K afhankelijk van jouw ervaring;
 • 27 vakantiedagen én de mogelijkheid om dagen bij te kopen;
 • Een volledig premievrij pensioen bij BeFrank;
 • Bonus opportunity 1 maandsalaris;
 • Mobiliteitsbudget;
 • Netto internetvergoeding;
 • Laptop en mobiel van de zaak;
 • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld via ons eigen opleidingsplatform HeadFirst Group Academy;
 • Hybride werken in het hypermoderne en energieneutrale hoofdkantoor in Hoofddorp. Borrelen in de bar, stoom afblazen in de sportruimte, verantwoord lunchen in de lounge en bedrijfsfeesten in ons inhouse theater!

Short description

This position requires Dutch speaking / please visit our Dutch website

Publication date

2 months ago
Apply

Want to know more about this vacancy?

Apply

Frank de Winter

Partner / Founder
(06) 48 11 83 96
Send Frank an e-mail

Share this vacancy

Apply
Login/register