Login/inschrijven

Voor organisaties

Impactsearch is er voor organisaties die de beste finance specialisten in de markt zoeken. 

Hulp nodig bij het vervullen van een vacature? Of met spoed op zoek naar een professional die kan invallen of helpen bij een project? Door het internationaal dekkend netwerk matcht Impactsearch de juiste kandidaat aan jouw organisatie.

Wat Impactsearch doet

Door de onderscheidende werkwijze van Impactsearch leveren wij waar het echt om gaat: het aannemen van een specialist, zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek. Het gespecialiseerde team van Impactsearch weet precies wat er speelt in jouw werkveld. Hierdoor is het mogelijk om snel de juiste kandidaat aan te leveren. 

Impactsearch maakt matches op basis van search (vaste aanstelling) en interim-management oplossingen. Door de gezamenlijke ervaring van de partners en medewerkers hebben wij ruim 100 jaar ervaring in het maken van de juiste match tussen kandidaat en organisatie.

Search proces 

Het proces begint met een intakegesprek. Hierin bespreken wij de wensen van de opdrachtgever. Tijdens dit gesprek brengen wij in kaart hoe het te werven profiel van de juiste kandidaat eruitziet. 

Het zoekproces naar de juiste match is voor jou en jouw onderneming uitermate belangrijk. Daarom werkt Impactsearch volgens een zeer deskundig search proces. Hierdoor is het mogelijk om de beste finance specialisten die bij jouw organisatie passen, te ontmoeten. Het search proces bestaat uit negen stappen waaronder inventarisatie, screening, besprekingen en evaluatie. Impactsearch is nauw betrokken bij elke stap van het proces en geeft advies waar nodig.

Tarieven

Impactsearch is een ondernemende organisatie met consultants die passie voor het vak hebben. De werving- en selectieprocedure is van premium kwaliteit tegen een uitermate scherp tarief. Werving- en selectietarieven doen we op basis van een intake een maatwerkvoorstel. Bij interim-management werkt Impactsearch met een ‘fixed’ opslag, waardoor wij in staat zijn om een scherpe prijs te realiseren zonder onze interim-partners tekort te doen. Met transparante afspraken leggen we alles vast. Zo weet elke partij waar zij aan toe zijn. Daarna gaan de professionals van Impactsearch van start met de opdracht. 

Vacature aanmelden

Voor opdrachtgevers is het eenvoudig om een vacature aan te melden. Na het invullen van het contactformulier nemen wij binnen 24 uur contact met je op. 

VACATURE AANMELDEN

 

Meer informatie? Let's get in touch with Raymond

Login/inschrijven