Login/inschrijven

Wat wij doen

Impactsearch is specialist in het vinden van de beste experts uit de markt en deze ook nog eens te verbinden aan de juiste opdrachtgever. Door ons landelijk dekkend netwerk van professionals, voor zowel vaste functies als interim-oplossingen, kunnen wij de juiste kandidaat voorstellen aan de opdrachtgever.

Voor wie is Impactsearch

Impactsearch is er voor twee doelgroepen. Zo helpt Impactsearch organisaties die op zoek zijn naar finance experts voor vaste aanstelling of interim-management.
De hoogopgeleide (hbo+ en wo+) finance professionals van Impactsearch zijn klaar voor een betekenisvolle stap in hun carrière.

Het zeer ervaren team van Impactsearch is op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de markt en begrijpt wat organisaties en professionals willen. Door het stappenplan inventariseren de experts de klantsituatie en stellen zij de search criteria vast. Hierdoor kunnen wij samen met de professionals zorgen voor de meest optimale match tussen finance professionals en opdrachtgevers.

Missie

Impactsearch zorgt voor succesvolle plaatsing van kandidaten met Impact voor organisaties die specifieke kennis en persoonlijke talenten nodig hebben op executive- en managementniveau. Dit doen we voor zowel vaste als interim-posities, nationaal en internationaal.

 

Meer informatie? Let's get in touch

Login/inschrijven