Login/inschrijven

Wat wij kunnen betekenen

Impactsearch is dé specialist in het werven en selecteren van de beste finance specialisten in de markt met de nodige kennis en ervaring. Door ons internationaal dekkend netwerk vinden wij de juiste professionals die bij jouw organisatie passen. Onze kandidaten zijn hoogopgeleide (hbo+ en wo+) finance professionals die klaar zijn voor een betekenisvolle stap in hun carrière. Met hun kennis en kwaliteiten ondersteunen zij jouw organisatie. Daarnaast willen onze professionals zichzelf blijven ontwikkelen om op zowel persoonlijk als zakelijk vlak te blijven groeien. Met onze onderscheidende werkwijze zorgen wij voor de juiste match; de juiste persoon op de juiste plek.

Ons recruitment team

Ons gespecialiseerde team kent en begrijpt jouw organisatie en weet wat er speelt in de markt waarin je actief bent. Wij matchen organisaties en kandidaten enkel op basis van search (vaste aanstelling) en interim-management oplossingen. Ben je op zoek naar een medewerker in vaste dienst of zoek je met spoed een professional die kan invallen of helpen bij specifieke finance projecten? Impactsearch heeft de juiste kandidaten direct voor jou klaarstaan. 

Ook na het vinden van de juiste match blijft Impactsearch betrokken bij de ontwikkelingen. Op deze manier kunnen jij en jouw nieuwe medewerker blijven leren, ontwikkelen en doorgroeien. 

Ons professionele team heeft samen met onze partners meer dan 100 jaar ervaring in het maken van de juiste match voor jouw organisatie. Door onze aanpak kunnen wij 100% garanderen dat wij succesvol een nieuw talent kunnen werven die aansluit bij jouw organisatie. Bekijk ons search proces. 

 

Meer informatie? Let's get in touch

Login/inschrijven