Login/inschrijven

Voor kandidaten

Impactsearch is er voor professionals die klaar zijn voor een nieuwe stap in hun carrière. Het ervaren team van Impactsearch kent de markt waarin finance professionals zich bevinden als geen ander. Samen met haar partners heeft Impactsearch ruim 100 jaar ervaring op het gebied van recruitment. Hierdoor weten onze partners de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever in stand te brengen. Doordat wij weten wat er speelt in het vakgebied kunnen wij kandidaten persoonlijk adviseren bij het maken van de volgende stap in hun carrière. 

Vaste aanstelling 

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar finance experts die hun team en de organisatie komen versterken. Met een vaste aanstelling krijg jij de uitdagende stap in jouw carrière en ontwikkelingsmogelijkheden waarbij je zowel persoonlijk als professioneel zal groeien.

Als professional krijg jij bij Impactsearch een persoonlijk gesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Ons advies sluit aan bij jouw verwachtingen en wat er in de markt te verkrijgen is. Onze experts voorzien jou van de juiste begeleiding: van eerste intakegesprek tot aan het contract bij jouw nieuwe werkgever. 

Interim-management 

Als interim-manager ben je inzetbaar op operationele, tactische en strategische opdrachten. Ook is het mogelijk dat onze partners jou zoeken voor specialistische vraagstukken, projectmanagement of andere managementposities.

De experts van Impactsearch kijken of jij als kandidaat over de nodige competenties beschikt zoals bijvoorbeeld de kennis over het onderwerp. Vanwege de termijnen van de opdrachten, kijken wij ook of jouw beschikbaarheid past bij wat de opdrachtgever zoekt. Doordat het bij interim-management gaat om opdrachten die op korte termijn beginnen, regelen wij zo snel mogelijk een gesprek met de opdrachtgever. 

Missie

Het verzorgen van succesvolle plaatsingen van kandidaten bij bedrijven die specifieke kennis en persoonlijke talenten nodig hebben. Dit doen wij op executive- en managementniveau en op basis van interim en vaste posities, nationaal en internationaal.

 

Meer informatie? Let's get in touch

Login/inschrijven