Login/inschrijven

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bij Impactsearch bestaat uit een stappenplan speciaal afgestemd op het vinden van de juiste match. Tijdens de sollicitatieprocedure brengen wij samen jouw wensen, situatie en verwachtingen in kaart. Hierdoor kunnen onze experts gericht advies geven en tonen wat er in de markt te verkrijgen is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Wij kunnen jou, als kandidaat, met jouw persoonlijke situatie en competenties matchen aan de functie binnen onze portefeuille die het beste bij jou past. Uiteraard leggen wij jou deze functies voor en bij interesse zorgen wij ervoor dat jij op gesprek gaat bij de opdrachtgever. Na het gesprek met de opdrachtgever evalueren wij je eerste indruk. Is jouw indruk positief? Dan begeleiden wij je verder binnen de sollicitatieprocedure. Hierin zijn jouw wensen en behoeften, na eventuele onderhandeling, opgenomen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij een aanbod krijgt van een van onze opdrachtgevers, waarna je het contract kan ondertekenen. Wij helpen daarbij om jouw wensen en behoeften zo goed mogelijk waar te maken. 

Begeleiding vanuit Impactsearch

Vanuit Impactsearch krijg jij de nodige begeleiding tijdens het gehele proces. Dit begint bij het in kaart brengen van jouw wensen, situatie en verwachtingen. De experts van Impactsearch leggen een functie voor die het beste bij jou past. Na gesprek(ken) met de opdrachtgever neem je samen met de experts de vervolgstappen door. De experts helpen jou waar nodig tot aan het moment dat jij het contract tekent bij jouw nieuwe werkgever.
Veel succes met jouw nieuwe uitdaging!

Sollicitatieprocedure interim-management

Interim-management is anders dan een vaste aanstelling. Ook de sollicitatieprocedure is hierdoor anders. Bij interim-management zit er een kortere tijd voor de startdatum. Hierdoor zal het gehele proces nog sneller plaatsvinden en zal je nog sneller een overeenkomst kunnen tekenen. Vanzelfsprekend heeft een interim contract een geschatte einddatum. Voordat jij aan je opdracht begint, zorgen wij ervoor dat de verwachtingen en tijdsduur duidelijk zijn.

 

Meer informatie? Let's get in touch

Login/inschrijven