Login/inschrijven

Wat is business control?

Wat is business control?

Business control houdt zich bezig met de financiën en adviezen aan het management en bestuur van een organisatie. De verschillende financiële cijfers tonen waar de kansen voor een organisatie liggen, om zo de organisatie verder te laten groeien en bedrijfsprocessen te verbeteren. Ook eventuele risico’s zijn hierin meegenomen. Business control is te zien als het strategische plan voor de toekomst.

Voordelen Impactsearch

Impactsearch biedt ongekend veel mogelijkheden voor opdrachtgevers en kandidaten om te blijven ontwikkelen. De experts van Impactsearch weten hoe het is om werkzaam te zijn in de sector en weten precies wat er speelt. Daardoor kunnen zij het beste advies geven en koppelen zij de juiste kandidaat aan de juiste organisatie. Door de uitgebreide portefeuille van Impactsearch kunnen wij altijd de juiste kandidaat, met de nodige kennis over business control, koppelen aan jouw organisatie.
Ook na het maken van de perfecte match blijft Impactsearch betrokken bij het proces. Dit gebeurt onder andere door evaluaties op meerdere moment in de eerste twee jaar van het dienstverband.

 

Meer informatie? Let's get in touch

Login/inschrijven