Login/inschrijven

Financial accounting en reporting

Wat is financial accounting en reporting?

Financial accounting en reporting houdt zich bezig met de voorbereiding van financiële overzichten. Deze overzichten zijn opgesteld om inzicht te geven in de financiële positie van een organisatie. Voorbeelden van financiële overzichten zijn onder andere jaarverslagen en halfjaarlijkse rapportages. De financiële overzichten zijn gebaseerd op de in het land geldende General accepted accounting principes (GAAP).

Voordelen Impactsearch

Impactsearch biedt ongekend veel mogelijkheden voor opdrachtgevers en kandidaten om te blijven ontwikkelen. De experts van Impactsearch weten hoe het is om werkzaam te zijn in de sector en weten precies wat er speelt. Daardoor kunnen zij het beste advies geven en koppelen zij de juiste kandidaat aan de juiste organisatie. Door de uitgebreide portefeuille van Impactsearch kunnen wij altijd de juiste kandidaat, met de nodige kennis over financial accounting en reporting, koppelen aan jouw organisatie.
Ook na het maken van de perfecte match blijft Impactsearch betrokken bij het proces. Dit gebeurt onder andere door evaluaties op meerdere momenten in de eerste twee jaar van het dienstverband.

 

Meer informatie? Let's get in touch

Login/inschrijven