Login/inschrijven

Outsourcing - Shared services

Het belangrijkste verschil tussen outsourcing en shared services is dat bij een outsourcing een extern bedrijf is ingehuurd om specifieke taken of processen af te handelen, terwijl het bij shared services gaat om het intern delen van middelen en expertises binnen een bedrijf

Impactsearch & Outsourcing

Bij outsourcing besteed je als organisatie een specifieke taak, zoals salarisadministratie, uit aan een externe dienstverlener. Als organisatie hou je zelf de controle over het proces en de uitvoering daarvan, maar het is beheerd door een extern bedrijf. 

Impactsearch & Shared services

Shared services is de term die je gebruikt bij uitbesteding van ondersteunende functies binnen een organisatie. Zo kan een onderneming een eigen juridisch team hebben, die ook gaan over de dochteronderneming(en). 

De finance professionals binnen het netwerk van Impactsaerch weten alles over Outsourcing en shared services. Ben je op zoek naar iemand voor een vaste aanstelling of op interim-niveau? Neem contact met ons op. Binnen 24 uur heb jij een shortlist met de beste kandidaten die bij jouw organisatie passen. 

 

Meer informatie? Let's get in touch

Login/inschrijven