Over Impactsearch

Missie

Impactsearch zorgt voor succesvolle plaatsing van kandidaten met Impact voor bedrijven die specifieke kennis en persoonlijke talenten nodig hebben op Executive- en Management niveau. Dit doen we voor zowel vaste als interim posities, nationaal en internationaal.

Over ons

Impactsearch is specialist in het vinden van de beste mensen uit de markt. We gebruiken een uitgebalanceerd en landelijk dekkend netwerk van professionals voor zowel vaste functies als interim-oplossingen. We richten ons op de specifieke doelgroep voor hoogopgeleide (HBO+ en WO+) finance professionals die een betekenisvolle stap in hun carrière willen maken. 

We werken met ervaren consultants die uw markt kennen en begrijpen. Samen met de professionals om wie het gaat zorgen we voor de meest optimale match om zo beide partijen te verbinden. Alles gebeurt in een transparant en persoonlijk traject, zodat iedereen steeds weet wat er gebeurt. Het is simpel: Wij zorgen dat op het juiste moment, de juiste professional op de juiste plaats komt! En dat is niet alleen voor nu, maar geldt wat ons betreft ook verderop in de carrière van onze kandidaten. Mensen vanuit het netwerk van Impactsearch blijven groeien en geven aandacht aan het ontwikkelen van zichzelf als professional en als mens!

Vaak wordt er bij werving en selectie, maar ook voor interim-oplossingen gekeken naar een profiel en een CV, maar te weinig naar de bedrijfscultuur en teamsamenstelling achter het profiel of nog veel belangrijker: de mens achter het CV. Die mens leeft en heeft talenten, het stuk papier waar enkel de historie op staat niet. Dat is de reden dat Frank de Winter Impactsearch oprichtte. Hij vindt dat je vooral moet doen wat je leuk vindt en als resultante daarvan word je vanzelf ergens heel goed in.

Impact Search gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close