Login/inschrijven

Riskmanagement

Risk management is een continu proces dat risico’s identificeert, beoordeelt en vervolgstappen definieert. De risico’s kunnen vanuit verschillende bronnen voortkomen, zoals financiële onzekerheid, juridische aansprakelijkheid, fouten in het strategisch beheer of ongelukken.  

Om deze risico’s te beperken moet een organisatie middelen inzetten om de impact van deze gebeurtenissen te minimaliseren, bewaken en beheersen. Daarnaast dient een organisatie tegelijkertijd de positieve gebeurtenissen te maximaliseren. Met een consistente, systematische en geïntegreerde benadering van risk management is te bepalen hoe deze risico’s het beste te beperken zijn. 

Voordelen Impactsearch

Impactsearch biedt ongekend veel mogelijkheden voor opdrachtgevers en kandidaten om te blijven ontwikkelen. De experts van Impactsearch weten hoe het is om werkzaam te zijn in de sector en weten precies wat er speelt. Daardoor kunnen zij het beste advies geven en koppelen zij de juiste kandidaat aan de juiste organisatie. Door de uitgebreide portefeuille van Impactsearch kunnen wij altijd de juiste kandidaat, met de nodige kennis over risk management, koppelen aan jouw organisatie.
Ook na het maken van de perfecte match blijft Impactsearch betrokken bij het proces. Dit gebeurt onder andere door evaluaties op meerdere momenten in de eerste twee jaar van het dienstverband.

Functies Risk management

Impactsearch heeft de volgende functies openstaan:

 

Meer informatie? Let's get in touch

Login/inschrijven