Login/inschrijven

Over ons

Impactsearch is specialist in het vinden van de beste experts uit de markt en deze ook nog eens te verbinden aan de juiste opdrachtgever. Door ons internationaal dekkend netwerk van professionals, voor zowel vaste functies als interim-oplossingen, kunnen wij binnen 24 uur de juiste kandidaat voorstellen aan de opdrachtgever. 

Voor wie is Impactsearch

Impactsearch is er voor twee doelgroepen. Zo helpt Impactsearch organisaties die op zoek zijn naar finance experts voor vaste aanstelling of interim-management.
De hoogopgeleide (HBO+ en WO+) finance professionals van Impactsearch zijn klaar voor een betekenisvolle stap in hun carrière.

Het zeer ervaren team van Impactsearch is op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de markt en begrijpt wat organisaties en professionals willen. Door het stappenplan inventariseren de experts de klantsituatie en stellen zij de search criteria vast. Hierdoor kunnen wij samen met de professionals zorgen voor de meest optimale match tussen finance professionals en opdrachtgevers.

Achtergrondverhaal

Sinds 2014 zoekt en werft Impactsearch finance professionals voor opdrachtgevers. Door de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever te matchen, zorgen wij voor de impact om verder te groeien. Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar kandidaten die het verschil willen en kunnen maken. De kandidaten zoeken werk waarbij zij die impact kunnen maken. Door deze twee partijen samen te brengen, kunnen zij veel voor elkaar betekenen. Hierdoor kunnen zij zowel persoonlijk als professioneel blijven groeien.

Zoals de vuurtoren in ons logo kijken wij naar twee kanten: opdrachtgevers en kandidaten. Wij kijken naar de belangen van beide partijen en brengen dit tot een geheel samen. Met het pad omhoog kom je uit bij de perfecte match. De perfect match met de nodige impact.

Voor meer informatie over onze werkwijze kun je contact opnemen met Impactsearch via T (020) 226 11 22.

 

Lees meer

Search proces
Pricing model search
Interim Management
Vacature aanmelden

 

Meer informatie? Let's get in touch

Login/inschrijven