Login/inschrijven

Auditing (operational, financial, IT, SAP & exact)

Wat is auditing?

Auditing is het systematisch en onafhankelijk uitvoeren van controles van boeken, accounts, rekeningen, wettelijke verplichte boekhouding, documenten of vouchers van organisaties. Hierbij gaat het erom in hoeverre financiële en niet-financiële stukken een betrouwbaar beeld geven van de werkelijkheid. Bij elke vorm van auditing geldt dat ze zijn uitgevoerd om te bepalen of ze in overeenstemming zijn met de vermelde principes, organisatorische en wettelijke vereisten. 

Voordelen Impactsearch

Impactsearch biedt ongekend veel mogelijkheden voor opdrachtgevers en kandidaten om te blijven ontwikkelen. De experts van Impactsearch weten hoe het is om werkzaam te zijn in de sector en weten precies wat er speelt. Daardoor kunnen zij het beste advies geven en koppelen zij de juiste kandidaat aan de juiste organisatie. Door de uitgebreide portefeuille van Impactsearch kunnen wij altijd de juiste kandidaat, met de nodige kennis over auditing, koppelen aan jouw organisatie.
Ook na het maken van de perfecte match blijft Impactsearch betrokken bij het proces. Dit gebeurt onder andere door evaluaties op meerdere momenten in de eerste twee jaar van het dienstverband.

Functies Auditing

Impactsearch heeft de volgende functies open staan:

 

Meer informatie? Let's get in touch

Login/inschrijven